Döviz rekor kırarken Erdoğan ısrarcı: Faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız » DevhaberDevhaber

11 Aralık 2023 - 02:48

Döviz rekor kırarken Erdoğan ısrarcı: Faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız

Döviz rekor kırarken Erdoğan ısrarcı: Faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız
Son Güncelleme :

17 Kasım 2021 - 13:18

66 views

DEVHABER- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ”CHP’yi yönlendirenler, kendileri için karlı ama ülkemiz için zararlı bir oyun oynuyorlar” dedi. Erdoğan, Merkez Bankası’nın yarınki toplantısı öncesi faiz indirme mesajı da vermeyi ihmal etmedi: ”Faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Anlayan anlar, anlamayan anlamaz. Faizi savunanlarla beraber olmam, olamam”.

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:

*Şehit yakınlarına küfür eden kişiliklere hak ettikleri dersin sandıkta verileceğine inanıyorum. Genel başkanı bir bayan olanın küfrü yenilir yutulur değil. Bir bayanın ağzından ‘yavşaklar’ diye bir ifade çıkar mı?

*CHP’nin tezkere oylamasındaki tutumu doğrudan Türkiye’yi hedef almaktadır.

*CHP’yi yönlendirenler, kendileri için karlı ama ülkemiz için zararlı bir oyun oynuyorlar. Eğer kazanırlarsa Türkiye sonu belirsiz bir kaosa sürüklenecektir. Bunu biz söylemiyoruz, bunu tarih söylüyor, bunu Menderes’i asan bu ülkenin gençlerini darağaçlarına gönderen darbeler zinciri söylüyor. Bunu 1970’li ve 1990’lı yılların ülkeye ağır maliyetleri olan siyasi ve ekonomik krizleri söylüyor. Bunu bir yandan PKK’nın en üst düzey isimleri, diğer yandan FETÖ’nün borazanları söylüyor. Hatta ve hatta bunu bizzat kendi milletvekilleri söylüyor.

*CHP’nin öncülüğünde hayata geçirilmeye çalışılan proje, ‘eski Türkiye’yi hortlatma’ projesidir. Hiç merak etmeyin başaramayacaklar.

*Son günlerde bir de “Helalleşelim” demeye başladı. Kılıçdaroğlu helalleşmeyi nasıl anlıyor? Helalleşme peşine düşmesi ne kadar ilginç. Sen önce benim baş örtülü kızlarımdan helallik dile.

*Kamu işçilerine verdiğimiz yüksek oranlı zamlarla, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek için gereken çabayı gösteriyoruz. Asgari ücreti de benzer anlayışla tespit ederek dar gelirlilerin üzerindeki yükü hafifleteceğiz

‘Faiz belasını milletin sırtından kaldıracağız’

*Faiz sebeptir, enflasyon neticedir. Faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Anlayan anlar, anlamayan anlamaz. Faizi savunanlarla beraber olmam, olamam. Milletimizi ezdirmeyeceğiz.

*Bu görevde olduğum sürece faiz ve enflasyonla mücadelemi sürdüreceğim.

*Yatırımdan yanaysan buyurun işte size kredi düşük faizle. Hadi alın krediyi de yatırım yapın. O zaman kaçıyorlar. Bunlar nasıl işadamı?

KAYNAK: DİKEN

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        YORUM YAP

        YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

        DÖVİZ KURU

        BIST100
        DOLAR
        EURO
        BITCOIN
        ÇEYREK ALTIN
        GRAM ALTIN